• 45 féle sportág, 40 város, 100 helyszín

  Havasok.hu | 2012. szeptember 4. 12:03:52

 • Címkék:
  szeptember, sport, Médiaunió Alapítvány, Tai Chi-edzés, Sportplacc, szerverés, ingyenes, sportolók, sportszeretők
  A(z) "45 féle sportág, 40 város, 100 helyszín" című cikk megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet:
  Neved:

  E-mail címed:

  Címzett e-mail címe:
  Üzenet (opcionális):

 • Szeptember 6-án lesz a legújabb Sportos Csütörtök a Médiaunió Alapítvány jóvoltából – Most Tai Chi-edzés lesz a Sportplaccon

 •  

   

   

  Új sportágak képviselői és új sportegyesületek csatlakoztak a Médiaunió „A sport mindenkié!" kampányához, így már országszerte több mint negyven városban várják ingyenes edzésekkel a sportolni vágyókat! Szeptember 6-án, a negyedik Sportos Csütörtökön több mint negyvenöt féle sportágat lehet kipróbálni országszerte.

   

  Az Alapítvány eközben az egyre népszerűbb budapesti edzéseket is folytatja: most csütörtökön Tai Chi edzés lesz az Erzsébet téri Sportplaccon.

    

    

  A londoni olimpikonok már „megcselekedték, amit megkövetelt a haza", és a paralimpiai játékokon is remekül szerepel a magyar csapat. Az ő sikerük is erőt adhat azoknak, akik eddig nem tudtak vagy nem mertek belevágni a rendszeres sportolásba.

   

   

  Pedig heti háromszor egy óra mozgással az ember sokkal energikusabbnak, fittebbnek érzi magát, ami a közérzetére is kihat! Már „csak" meg kell találni, kihez milyen sport illik.

   

  A Médiaunió Alapítvány azért szervez ingyenes sportórákat, hogy a sportágválasztásban segítsen. A szeptember 6-i Sportos Csütörtökön országszerte 40 településen, 100 helyszínen immár 45 sportágat lehet kipróbálni ingyenesen (vagy nagyon kedvező áron)! Többek között vívó, zumba, tenisz, nordic walking, futó, hastánc, foci, mountainboard, asztalitenisz, Mediball, tamburello, lovas, többféle aerobik, fitnesz és harcművészeti edzésen vehetnek részt a sportszeretők, több helyen pedig az úszómedencéket is ingyenesen lehet használni.

   

   

  Az alábbi térképen mindenki könnyen megtalálja, hogy milyen sportolási lehetőségek várják a közelben:

  sportolnijo.hu

   

   

  Szeptember 6-án a budapesti Erzsébet téren is edzést tart a Médiaunió Alapítvány, ezúttal a Tai Chit próbálhatják ki a sportolni vágyók. A Sportplaccon szeptember 27-ig minden csütörtök este 6 és 7 óra között más-más edzésen vehetnek részt az érdeklődők - ingyenesen. Az elkövetkező hetekben salsa-, hastánc-, nordic walking és különleges Bollywood-dance órára várják az érdeklődőket. A futás szerelmesei pedig ezt követően hangulatos éjszakai futásra indulhatnak Kiss Mira BSI-futónagykövet vezetésével.

   

   

  Érdemes tehát figyelemmel követni a kampány honlapját (www.sportolnijo.hu) és Facebook-oldalát (www.facebook.com/3x1ora), ahonnan kiderül, hol lehet ingyenesen sportolni minden hónap első csütörtökén, illetve hogy az adott héten milyen edzést tartanak az Erzsébet téri Sportplaccon.

   

  Galéria / open

  galéria megtekintése...


   

   

Értékeld a cikket: 0 szavazat alapján

Kapcsolódó cikkek

Most a címlapon

MTI Havasok és Riviéra
Az oldal létrejöttét a Nemzeti Kulturális Alap támogatta. Nemzeti Kultúrális Alap